Beauty Science

Beauty Science

Beauty Science: de ideale manier om gewicht te verliezen

beauty science dieet

Lekker eten is leuk maar een goede gezondheid en er elegant uitzien zijn minstens even belangrijk. De Beauty Science methode is de optimale balans tussen beide. Ze rekent voor eens en voor altijd af met 'lijnen' en het jojo-effect. Hierdoor kan het Beauty Science Dieet niet gezien worden als een restrictiedieet en daar hebben we een goede reden voor. De mens is namelijk de enige diersoort die het nuttigen van voedsel niet alleen beschouwt als een voorwaarde om te overleven, maar ook als een belangrijke bijdrage aan welzijn en een aangenaam leven. Deze manier van denken zou in elk dieet moeten worden behouden. Je favoriete voeding schrappen heeft geen enkele zin als je wil dat je dieet succesvol wordt. Een goede balans tussen gezond eten en genieten staat centraal in onze doelstelling.

 

'Balans' is de geheime code

Het Beauty Science Programma streeft in de eerste plaats naar een juist evenwicht tussen ‘honger’ en ‘verzadiging’. Daarnaast helpt het je vaarwel zeggen tegen alle slechte eetgewoontes. Om dat doel te bereiken zorgt ons programma ervoor dat je lichaam wordt voorzien van alle nodige bouwstenen met de juiste hoeveelheid kwaliteitscalorieën. Aan de hand daarvan wordt er gezorgd voor een optimale stofwisseling en vetverbranding. Ons voedingsplan is allesbehalve een (wonder)dieet, maar een schitterende leidraad om een goed evenwicht te vinden tussen je eet- en voedingsgewoonten.

Op onze site vind je heel wat informatie terug over verschillende dieetplannen zodat je zelf kan uitzoeken welke het beste bij je past. Daarnaast vind je een aantal tips terug om een snoepaanval te vermijden en verschillende lekkere en gezonde recepten. Bekijk zeker ook onze heerlijke smoothie recepten op basis van onze shakes voor verschillende combinatiemogelijkheden. Zo wordt afslanken geen opgave, maar een "way of life".

Samengevat: De Beauty Science producten voorkomen het jojo-effect, zijn hongerremmend en door de aanwezigheid van essentiële ingrediënten hebben ze tal van andere gezondsheidsvoordelen.

Het programma bestaat uit twee manieren: het Beauty Science Dieet en de Beauty Science Shakes. De shakes zijn verkrijgbaar bij je lokale of online apotheek; de voedingsplannen vind je terug op onze site.

 

Succesvol gewicht verliezen begint bij anders denken.

restrictiedieet